Show translate page
Banner

Pastorsnätverk


Pastorsnätverket Den dubbla strömmen

Församlingen Arken har helande och upprättelse som kallelse, inte bara för individen utan även för församlingar. Vi har därför startat ett nätverk som vi kallar "Den dubbla strömmen".


Nätverket riktar sig till pastorer och församlingsledare som i sina hjärtan känner en samhörighet med Arkens vision. Dessa nätverksträffar bryter isolering och berikar alla genom delade erfarenheter och genom nya utmaningar och inspiration i tjänsten för Herren Jesus.

Vill du ha mer information om nätverket, hör gärna av dig till info@arken.org eller ring 08-588 840 00.


Bön i den helige Ande

by Åsa Dahlberg | nov 28, 2012
Nätverket Den dubbla strömmen träffades lördagen 24 november under församlingens konferens Jesus helar och upprättar. Ämnet för dagens rundabordssamtal var ”Bön i den helige Ande”.
Den dubbla strömmen

Nätverket Den dubbla strömmen träffades lördagen 24 november under församlingens konferens Jesus helar och upprättar. Ett 25-tal ledare och pastorer samlades från olika delar av landet.

Gunnar Bergling delar Ordet

Ämnet för dagens rundabordssamtal var ”Bön i den helige Ande”. Pastor Gunnar Bergling talade inspirerande och lade en grund inför gruppsamtalen. Han utgick bland annat från 1 Korintierbrevet 14 och inspirerade deltagarna att dela erfarenheter och inspirera varandra till att låta elden brinna och brinna starkt. Bön i anden är viktigt både för att uppbygga oss själva och församlingen så att vi får en andlig insikt och förstår vad som är viktigt för Gud så att vi kan göra rätta val.

Den dubbla strömmen lunch

Efter inspirerande gruppsamtal avslutades nätverksträffen med lunch och gemenskap.

Nätverket  Den dubbla strömmen