Show translate page
Banner

Helandedagar - tid för att ta emot

Känner du dig trött och sliten, trots att du har varit ledig? Har du svårt att höra Gud tala personligt in i ditt liv? Har du svårigheter att slappna av och ta emot på djupet vid förbön? Under helandedagarna finns det tid att "varva ner" och du blir "lagd i blöt" i Guds kärlek.

Anmäl dig här. 

Visionen för helandedagarna
Under helandedagarna ger du Herren möjlighet att gå på djupet i ditt liv. Ibland kan det kännas som om förbönen efter gudstjänsten eller det enskilda förbönssamtalet inte räcker till. Då är helandedagarna ett underbart alternativ.

Under dessa dagar erbjuder vi mer stillhet och koncentrerar oss på att Gud skall få möjlighet att gå på djupet för att betjäna och uppfylla dig. Tillsammans med ett mindre antal deltagare kan du slappna av, öppna ditt hjärta, känna Guds kärlek och låta dig betjänas i trygghet och avskildhet.

Helandeprocessen som helandedagarna är byggd runt är grundad i Guds ord. Genom att du går igenom den, kan du förvänta dig att Herren ska få möjlighet att röra vid dig.

Ett förbönsteam finns på plats hela tiden för att betjäna dig och hjälpa dig så att Guds läkande kraft så mycket som möjligt skall få beröra, hela och upprätta dig.