Show translate page
Banner

TV som betjänarTV-Arken ska fungera som en mötesplats mellan dig och Jesus. Genom våra olika program vill vi göra det lätt för dig att ta emot ifrån Jesus. Flera hundra livesändningar och studioprogram sänds och produceras från Församlingen Arken varje år. Många människor vittnar om vad Jesus gjort i sändning.

Genom TV Arken blir du betjänad och får lära känna Jesus mer och mer. Vi vill ge dig som inte kan komma hit en möjlighet att lovprisa Jesus, få del av undervisningen och låta Ordet förvandla dig. Under förbönen kan du ta emot befrielse, helande och uppmuntran. 

Vittnesbörd
- Jag vill säga att jag älskar era program. Jag har tittat under minst ett år och funnit att de väcker många till liv. Gud har undervisat mig genom TV:n. Visst låter det ofattbart, men så är fallet, berättar Elaine.
- Jag vill tala om att igår när jag lyssnade på predikan från er livesändning blev jag helad av Gud. Min osäkerhet och min förkastelse försvann. Jag känner mig helt orädd och avslappnad. Tack Jesus, berättar en man som heter Torbjörn.

Jesus lever
Det är fantastiskt att Jesus lever och vill betjäna oss var vi än befinner oss. Missa inte våra sändningar eller program. Här kan du se våra sändingar. Klicka här...