Show translate page
Banner

Helandemöten


Helandetjänsten är väldigt central i Arkens vision och kallelse, därför ber vi och betjänar sjuka i Jesu namn för att förmedla helade. Vi har dessutom möten som är speciellt inriktade på helande för kropp och själ, både i undervisning och betjäning.

I mötena finns tillfällen för dig att ta emot personlig betjäning genom handpåläggning i tro på namnet Jesus. Talarna kommer att inbjuda till att ge olika typer av gensvar i mötena. Våra ledare och förebedjare (bär skylt i större möten) finns tillgängliga för att betjäna dig. De har alla fått sin utbildning och träning i Arken.

I mötena betjänar vi främst utifrån trons bön. Du nämner ditt behov väldigt kortfattat och förebedjaren ber och förmedlar Guds kraft och smörjelse för det du behöver. Du sätter tro till att Jesus känner ditt behov även fast du inte berättat allt för förebedjaren. Om du vill kunna samtala längre med någon, kan du beställa tid för ett förbönssamtal.

Jesus bar all sjukdom och smärta på sig. I Jesu försoning finns det läkedom för både kropp och själ. Han vill vara din Läkare och ge helande till dig. Han är också din själs herde och vårdare, som vill leda dig rätt. Han bar både dina fysiska sjukdomar och din själs vedermöda i ditt ställe. Vi tror att Guds ord är sant och att du ska få uppleva mirakel i ditt liv. Kom med en förväntan på Jesus!