Show translate page
Banner

Pastorsnätverk


Pastorsnätverket Den dubbla strömmen

Församlingen Arken har helande och upprättelse som kallelse, inte bara för individen utan även för församlingar. Vi har därför startat ett nätverk som vi kallar "Den dubbla strömmen".


Nätverket riktar sig till pastorer och församlingsledare som i sina hjärtan känner en samhörighet med Arkens vision. Dessa nätverksträffar bryter isolering och berikar alla genom delade erfarenheter och genom nya utmaningar och inspiration i tjänsten för Herren Jesus.

Vill du ha mer information om nätverket, hör gärna av dig till info@arken.org eller ring 08-588 840 00.


Nätverksträff med samtal om att bevara friheten i församlingen

by Åsa Dahlberg | okt 15, 2012
Vid nätverksträffen för Dubbla strömmen lördag 29 september inspirerade den gästande talaren Graham Powell om att behålla friheten i församlingen. Det blev tillfälle till frågor och samtal som var till stor uppmuntran och hjälp.

Nätverksträff med den Dubbla strömmen lördagen 29 september samlade pastorer och ledare till måltidsgemenskap och samtal.

 

Den här gången hade vi besök av Graham Powell. Han talade om tre olika områden där mörkrets makter kan attackera Guds församling.

Det första området är otro som för med sig ett hårt hjärta. Kompromissa aldrig med Guds sanning. Det andra området var en andemakt av bedrägeri. Det tredje området handlade om religiösa andemakter. De makterna kan vi känna igen genom lagiskhet och vrede. Det fanns också tillfälle för frågor och samtal där även pastorerna Gunnar och Linda Bergling delade sina erfarenheter kring ämnet.

 

Alla blev väldigt uppmuntrade av Guds Ord och Grahams egna vittnesbörd.