Show translate page
Banner

Boka tid


Är du sjuk, mår dåligt, kämpar med någonting jobbigt eller har ett annat behov så kan du vända dig till oss för förbön.

Vi har berett en plats för dig där du kan möta Jesus och bli helad och upprättad av Honom. Hos oss får du förbön med handpåläggning i Jesu namn för befrielse och förnyelse för både själsliga och fysiska behov.


Bokning av samtal
Du ringer vår bokningstelefon och bokar en tid som passar dig.

Förberedelsematerial

Före ditt samtal skickar vi ett förberedelsematerial till dig med information om hur samtalet kommer att gå till så att du kan känna dig trygg. Där finns också ett samtalskort för dig att fylla i och skicka in i förväg, så att vi inför samtalet får information angående de områden eller de problem som du vill ha hjälp med i bön. Du får också erbjudande om att köpa en CD skiva med undervisning om helande för att bli styrkt och uppmuntrad i din tro inför samtalstillfället.


Vad kostar det?
Vi tar ut en administrativ kostnad på 150 kr för varje samtal. Förberedelsematerialet kostar från 99kr.

Inbokning av samtal: 08-588 840 40
Förbönstelefon: 08-588 840 40
Telefontider: mån - tors kl 9.00 - 11.00

Om du måste avboka
Eftersom våra samtal sker på ideell basis är det många av förebedjarna som tar ledigt från sina arbeten för att vara i bönetjänst. Om du skulle få förhinder och inte kan närvara den avtalade tiden är det därför viktigt att du ringer i god tid och avbokar tiden för förbönssamtalet. Telefon: 08-588 840 00.

Tystnadsplikt
De personer som ber för dig har tystnadsplikt och har fått sin utbildning och träning på Arkens bibelskola Jesus Helar och Upprättar. Det samtalskort du fyller i är konfidentiellt och läses bara av den som ansvarar för HelandeCentret och dina angivna förebedjare - i syfte att ge dig så bra hjälp som möjligt. Alla råd och all hjälp som du får av våra förebedjare får du själv pröva och ta ställning till.

Ordinarie öppettider: måndag - torsdag kl 9.00 - 11.00 

Inbokning av samtal: 08-588 840 40 Förbönstelefon:         08-588 840 40 (Utlandet: +46 8 588 840 40)