Show translate page
Banner

Praktiska frågor


Kan man få hälsa på Arken?
Ja, alla är hjärtligt välkomna att hälsa på vid våra offentliga mötestillfällen.
Vi har öppna möten och gudstjänster flera gånger i veckan, se vår kalender på hemsidans förstasida. Är ni en grupp är ni välkomna att ringa 08-588 840 00, eller mejla ann-sofi.rosqvist@arken.org för att boka in ett studiebesök.

Kostar mötena något?

Nej, alla möten är kostnadsfria. Vi ger däremot alltid möjlighet att ge en gåva i våra möten och någon av våra medarbetare ger då en inspiration till varför vi ger. Den största delen av Arkens verksamhet bärs upp av frivilliga gåvor. Våra kurser har däremot en avgift.

När har ni möten?
Se kalendern på hemsidans första sida. 

Hur hittar man till Arken?
Ta pendeltåget från Centralstationen mot Bålsta, stig av vid Kungsängen. Ta sedan buss 559 mot Granhammar, kliv av vid Marknadsstigen. Gå rakt över Coops parkering och runt Coop, så ligger Arken på andra sidan. Åker du bil rekommenderar vi http://kartor.eniro.se/  för vägbeskrivning.

Jag skulle behöva själavård, hur gör jag?
Du är välkommen att ringa vårt helandecenter på 08-588 840 00. Måndagar till torsdagar 9-11, för att komma till förbönstelefonen eller boka in en tid för samtal.

Min vän behöver komma på själavårdssamtal, hur gör jag om jag vill boka in henne/honom?
Det är inte möjligt att boka in vänner för själavård, utan man behöver personligen ta kontakt med oss.

Jag vill att Linda Bergling ska be för mig och själavårda mig, hur gör jag?
Linda Bergling har tyvärr inte möjlighet att personligen sitta i samtal med alla de människor som hör av sig till oss, utan hon har delegerat detta till församlingens helandecenter. Själavårdarna på helandecentret har alla gått Arkens bibelskola Jesus Helar och Upprättar där de har fått utbildning i själavård och förbön.

Pastor Linda predikar och betjänar i många av de gudstjänster och konferenser som Arken har, framför allt under Helandekonferensen Jesus Helar och Upprättar som anordnas både höst och vår. Dessutom kan du möta pastor Linda i samband med Helandesöndagarna, där hon tar mycket tid till att betjäna i den helige Andes kraft.

Jag vill komma till Arken för en period av själavård och helande, hur gör jag?
Du är välkommen till Helandedagarna som hålls cirka en gång i månaden. Vi kan i samband med dessa anordna boende i privata hem hos församlingsmedlemmar.

Jag vill komma på Helandedagarna, hur gör jag? 
Du anmäler dig antingen via hemsidan eller också skickar du in talongen från broschyren som du kan beställa på 08-588 840 00. Vi tar tyvärr inte emot anmälningar via telefon.

Jag har frågor om själens helande, förbön och befrielse, vart kan jag vända mig?
Du är välkommen att ringa vårt Helandecenter på 08-588 840 00 eller också skriva ett brev till Helandecentret, Box 134, 196 31 Kungsängen eller mejla på hc@arken.org
Församlingen Arken