Show translate page
Banner

Gud ser mig!

26 maj, 2013

På helandedagarna får man uppleva Gud på djupet. Här kan du läsa om hur en ung mamma mötte Gud under helandedagarna i maj 2013.

Etter att det hade hänt så stora saker i mitt liv de sista åren, flyttat till en helt ny plats, gift mig och fått två barn på kort tid, blev det en reaktion som liknade en depression. Min största längtan var att få vara en glad mamma. 

Under flödesbönen kände jag mig desperat efter att få känna Guds kärlek. Då fick jag en bild inom mig, hur en pappa höll sin lilla nyfödda flicka, hur han njöt och verkligen älskade det nya lilla barnet i sin famn, så att han hade tårar av tacksamhet i sina ögon.

Jag förstod att Gud ville visa att jag var den lilla flickan. Men jag hade ändå svårt att känna hans kärlek. Bara någon minut senare bad en förebedjare ut i mikrofonen: ”Du får vara som en liten bebis i din pappas famn, och han älskar dig passionerat!” Då blev jag alldeles fylld av Guds kärlek och blev varm i kroppen. 

Att Gud överbevisade mig om sin kärlek gjorde att jag sedan vägrade släppa fram gråt som jag tidigare hade stängt in i mitt inre. Det var så skönt.  

När det var dags för förbön för fysiskt helande lade jag handen på höften, som jag har haft ont i. En förebedjare började be för den och frågade om jag hade olika långa ben. När hon tittade efter visade det sig att vänsterbenet var över 1 cm kortare än högerbenet. Hon bad att det skulle växa ut till samma längd och det gjord det!

 Nu ser jag fram emot att åka hem och kunna röra mig utan att få ont. 

Under den profetsiska bönen förstod jag att min kallelse just nu är att vara mamma och Gud sa att nu skulle hans händer verka genom mina händer med sin kärlek och nåd när jag tar hand om barnen.  

Tack JESUS!!

Du är också inbjuden att bli förvandlad i Hans närvaro. Här kan du se datumen för helandedagarna som kommer framöver:
http://www.arken.org/helandecenter/helandedagar/aktuella-datum.aspx