Show translate page
Banner

Temahelandedag 10 november 2012

12 nov, 2012

Temahelandedag  10 november 2012

Det var 6 förväntansfulla deltagare som kom tidigt denna lördag för bli fri från förkastelse och känslan att vara oönskad, och finna trygghet och ro.

Under förmiddagen var Guds Ande stärkt utgjuten och deltagarna fick gråta ut sin smärta när de fick höra och uppleva hur Guds kärlek är till för var och en.

Efter lunch var det personligt förbönssamtal, där var och en fick tömma sig inför Gud och bli fylld av Hans liv, trygghet och frid.

 Till slut under dagen var det undervisning om hur man behåller sitt helande, samt profetisk bön.

 Här kan du läsa någon vittnesbörd om vad deltagarna upplevde:

När jag kom var jag i behov av helande, upprättelse och att få frihet från fruktan. Gud mötte mig med sin helande kraft och jag ficka ta emot förlåtelse och fick nytt hopp. Nu känner jag mig fridfull.

 Jag har haft betryck och känt mig förkastad sen barnsben, och även om jag gjorde mitt bästa och yttersta så upplevdes det aldrig tillräcklig i andras ögon. Detta hade fört till djup sorg och smärta på min insida. Gud kom med sitt ljus och lyfte av smärta. Han rörde hela mig med sin balsam. Nu har jag hört Hans kärleksfulla ord direkt till mig, hur jag är hans ögonsten. Nu kan jag vila i Hans famn, och veta att ingenting kan skilja mig från Hans kärlek!

Jag kände mig mycket förkastad, och hade svårt att se och tro på vem jag är i Jesus och tro på Guds kallelse i mitt liv.Under dagen lyftes det av mycket smärta, skam, skuld och hat. Gud talade till mig om min kallelse och framtid. Han bekräftade drömmar jag har, att de är från honom. Det är stort för det är länge sen han talade om detta.Nu känner jag Hans frid och kärlek, och känner mig lättare och även gladare. Jag har fått hopp om framtiden, och förväntan på ett liv med Gud som skall vara kul J Fick tro att det inte är omöjligt för Gud att hela och upprätta mig.

 Tack Jesus!!