Show translate page
Banner

Identity - älskad för den du är!

Någon har räknat ut att ett år på bibelskolan i tid motsvarar 30 år med söndagsgudstjänster. Gud får med andra ord en möjlighet att göra fantastiska saker i ditt liv. När du går Arkens bibelskola Jesus helar och upprättar har du som är 18-30 år möjlighet att även gå tillvalet Identity.

På Identity får du som är ung på bibelskolan ett eget forum för undervisning, samtal, gemenskap och praktiska övningar. Detta är ett bra komplement för att stärka din Identitet och ge utrymme att utvecklas i en trygg och kreativ miljö.

Identitytillvalet är gratis.

Gör din livs investering, ansök idag!

identiteten


På Identity förjupar vi oss i - dig! Du får genom undervisning och praktiska övningar en fantastisk tid där Gud kan visa vem du är, din trygga position, sin kärlek till dig. Din bild av och din relation till Gud utvecklas och du får en trygghet i vem du är och vem Han är. Du får en tro som bär dig ut i allt det Han tänkt för dig. Inga småsaker med andra ord. Den här processen stärks av att du får spegla dig mot andra som också upptäcker hur fina de är.

gemenskap


Du träffar vänner att dela bibelskoletiden med. Många gånger blir de man delar tårar och skratt med också vänner för livet.

teamarbete

Vi genomför en rad projekt tillsammans. Vi åker på team och du får märka att Gud använder dig. Wow va' glad man blir av den upptäckten. Den stora examen är årets Identity-konferens. Varje år är eleverna på Identity med och genomför en konferens som betjänar ungdomar från hela Norden på ett underbart sätt.