Show translate page
Banner

Aktuellt Arken Ungdom

Jesusmanifesatitionen Ungdom 18 maj

by ann-sofi.rosqvist@arken.org ann-sofi.rosqvist@arken.org | maj 16, 2013
JM Ungdom arrangerar evangelisation kring Medborgarplatsen på fredag kväll 17 maj. Under lördagens Jesusmanifestation står JM Ungdom för ett evangeliserande torgmöte på Plattan kl.11.00-13.00. Församlingen Arkens ungdomspastorer Ann-Sofi och Mats Rosqvist medverkar tillsammans med ungdomar från Arken och flera andra församlingar.

Jesusmanifestationen är alltid en stor dag eftersom den proklamerar enhet i Kristi kropp. Flera år i rad har det varit en självklarhet för oss att vara delaktiga. Pastor Linda Bergling har jobbat i ledningsgruppen i flera år och ungdomspastor Ann-Sofi Rosqvist har på olika sätt varit med i JM Ungdoms arrangemang.

I år är Arkens ungdomar med och evangeliserar fredag och lördag med JM Ungdom. Fredagkvällen åker vi in till stan istället för att ha eget ungdomsmöte och sammanstrålar på kår 393 med många andra ungdomar från olika kyrkor. Därifrån blir det outreach. Hela programmet hittar du här.

Under lördagen är ungdomarna med på Sergels torg med dans, drama och vittnesbörd. Ungdomspastorerna Ann-Sofi och Mats Rosqvist håller apell. Hela arrangemanget för JM Ungdom samordnas av ungdomsinspiratör Daniel Kaiberger från OAS-rörelsen.

Missa inte detta.