Show translate page
Banner

Internationell helandetjänst

Pastor Linda Bergling besöker Israel

by Anita R Broomé | okt 23, 2017
Pastor Linda Bergling besöker församlingar och samarbetspartners i Israel under en resa i början av december. Stöd gärna vårt Israel-arbete med en gåva.

Blommor

Arkens arbete i Israel fortsätter att utvecklas.

Den 30/11 - 5/12 kommer pastor Linda Bergling att tala i församlingar i Ashkelon, Sderot, Tel Aviv och undervisa på en kvällsbibelskola. Hon kommer också att besöka själavårdscentret "Anchor of Hope" i Jerusalem som har startats av Katherine Snyder för några år sedan. Detta är en mycket intressant kontakt som vi fått genom vår samarbetspartner pastor Avi och Chaya Mizrachi. Centret har en liknande vision som Arken, att nå de messianska församlingarna med den bibliska helandetjänsten.
Vi kommer även att besöka Herbert Hillel Goldbergs organisation LEMAÁN ZION i Jerusalem.

Böneseminarium
Helgen den 8-9 december kommer vi även att ha ett seminarium om bön och förbön i en församling i Beer Sheva, där Anita Björk kommer att undervisa. Det är en fortsättning på seminariet hon hade där i juni i år.  

Stöd arbetet i Israel
Vi behöver många givare som vill stödja vårt arbete i Israel, så vi kan välsigna de messianska församlingarna med ekonomiskt understöd i deras arbete att nå och hjälpa människor på olika sätt. Vi vill också förmedla undervisning i biblisk helandetjänst, böcker på hebreiska och även instruktionsvideoprogram.
Du kan ge en engångsgåva genom att sätta in den på bankgiro 549-7714 och märka din inbetalning "Israel". Vill du bli månadsgivare eller sponsor är du varmt välkommen att höra av dig till oss på telefon 08 58884000 eller maila på mission@arken.org
Vi välsignar Israel!

Park Israel

Grunderna
Israelbroschyr plugg