Show translate page
Banner

Internationell helandetjänst

Intervju med pastor Olga från Arkens dotterförsamling i Minsk

by Anita R Broomé | nov 01, 2016
Titta på TV intervju med pastor Olga Levchenko från Minsk. Här berättar hon sitt personliga vittnesbörd och om utvecklingen av helandetjänsten i Vitryssland.

Höstlöv

I mitten av oktober 2016 besökte pastor Olga Levchenko och några medarbetare från Church of the Glory of God oss på Arken under en vecka. Bland annat fick de undervisning i bearbetning och bearbetningssamtal, spelade in Inre bönen på ryska och så gjorde vi ett TV-program med pastor Olga. Här berättar hon sitt personliga vittnesbörd och hur hon fick kontakt med Arken under vår första helandekonferens i Minsk i början av 90-talet. Lyssna och gläds åt den spännande utvecklingen som församlingen i Minsk står mitt i.

Titta på TV-programmet här.

Församlingen i Minsk behöver ekonomiskt stöd för att kunna utvecklas och sprida den bibliska helandetjänsten i Vitryssland. På filmen hör du Olgas dröm att få bygga en plats i Minsk där Gud kan möta människors behov med sin närvaro, härlighet och kärlek. Du kan vara med och göra det möjligt!

Ge en gåva
Om du vill stödja ekonomiskt kan du sätta in en engångsgåva på bankgiro 549-7714 och märka din inbetalning "Minsk"

Du har också möjlighet att stödja arbetet i Minsk regelbundet med en gåva varje månad. Ta gärna kontakt med oss på telefon 08-58884020 eller via e-post på mission@arken.org
Tack för ditt stöd och dina förböner!

Grunderna
Israelbroschyr plugg