Show translate page
Banner

Internationell helandetjänst

Vittnesbörd från deltagare i Mirakelkonferensen 2016

by Anita R Broomé | jul 29, 2016
Sommaren 2016 kom en grupp på 15 personer från Vitryssland för att delta i Mirakelkonferensen på Arken. Flera av dem hade studerat ett läsår på kvällsbibelskola i Minsk och under besöket i Sverige fortsatte Gud att verka i deras liv. Läs deras härliga berättelser!

Sommarblommor

Församlingen Arken har en dotterförsamling i Minsk Vitryssland, Church of the Glory of God. Under 2016 studerade ett trettiotal elever på deras kvällsbibelskola Jesus Helar och Upprättar. Några av dem följde med till Sverige och deltog i sommarens Mirakelkonferens på Arken. Här berättar några av dem vad Gud gjorde under detta besök.

 Pastor Linda och gäster från Minsk 2016

_____________________________________________________________

- Inte ens i början av detta år kunde jag drömma om att få åka till Mirakelkonferensen i Sverige. Det är verkligen ett mirakel. Då jag packade upp min väska efter att ha kommit till Arken tyckte jag att jag tagit med mycket som jag inte behövde, att jag bar för tungt. Men Herren har visat mig att den tunga bördan jag bar fanns inom mig. Jag såg mig själv gå på en väg och på min rygg bar jag en mycket tung säck som böjde ner mig nästan ända ner till marken. Jag såg plötsligt hela mitt liv framför mina ögon; sår, skador, smärta, bekymmer, misslyckanden, förluster, fruktan och oförlåtelse mot mig själv. Det var sådan smärta och bitterhet som kom att det var svårt att klara av, jag ville gråta och gråta. Tack gode Gud för alla som var nära, för det kärleksflöde som jag verkligen behövde. Herren var så mild då Han befriade mitt hjärta och helade såren i själen.
Under lovsången berörde den Helige Ande mig så mäktigt, jag hade aldrig tidigare upplevt en sådan stark närvaro av Guds kärlek. Det kändes som jag blev så fri och lätt så att jag skulle kunnat flyga. Jag är nu 58 år gammal men har aldrig upplevt en sådan lätthet inom mig. Det var underbart!
Tack så väldigt mycket till alla som ordnade och var värdar för kursen "Jesus Helar och Upprättar". Tack till Church of the Glory of God för möjligheten att komma till Mirakelkonferensen. Tack till församlingen Arken för flödet av kärlek och omsorg, för det mäktiga Gudsordet och för alla de förändringar som hände och fortfarande händer. Tack!   (Tatyana)
________________________________________________________________

- Jag vill tacka ledarteamet, representerat av pastor Olga, för denna resa. Mirakelkonferensen är en plats där Guds kärlek fortsatte att omsluta mig efter Bibelskolan. Denna olja flödade i gamla sår under den mäktiga lovsången på Arken. Jag är tacksam för Ordet som helade, uppmuntrade och övertygade. Det fanns dagar då mitt hjärta grät, speciellt under Flödesbönen, då förebedjarna beskrev mitt tillstånd och mina erfarenheter från barndomen. Inte ens jag själv kunde uttrycka det som jag upplevt i livet, där den gemensamma nämnaren för allt var en ande av lögn och nedtrampade känslor. Nu kan jag se in i det förflutna med lätthet, efter varje bön under gudstjänsterna kom Gud med sin tröst. Jag är mycket tacksam till pastorerna på Arken. Tack alla ni som betjänade och tog hand om oss. Tack för det varma välkomnande vi fick då vi besökte era hem. Tack för att vi fick komma ut till skogen och till sjön. Må Gud välsigna er alla!  (Taisia)

_______________________________________________________________

- Jag uppskattar verkligen ledarskapet i Church of the Glory of God för inbjudan till Mirakelkonferensen i Sverige. Jag tog inte bara emot i teorin utan också i praktiken. När vi kom till Arken blev jag dränkt i en atmosfär av Guds kärlek. Jag såg den i allt, i attityder hos Arkens medlemmar till varandra och till oss och i den fina gemenskapen i vårt team. Även i missförstånden som ibland uppstod så lärde Herren oss hur vi skulle handla mot varandra.
I varje gudstjänst upplevde jag Guds närvaro. Min dröm att höra Guds röst besannades. Jag fick ta emot uppenbarelse efter nästan varje möte. (Olga R)

________________________________________________________________

 

Lavendel

 

 

Grunderna
Israelbroschyr plugg