Show translate page
Banner

Internationell helandetjänst

Härliga vittnesbörd från bibelskolan i Minsk

by Anita R Broomé | dec 09, 2014
Church of the Glory of God i Minsk är dotterförsamling till Arken. I oktober startade de en bibelskola. Här kan du läsa härliga vittnesbörd från eleverna.

Bibelskolan har 26 elever och undervisning två kvällar i veckan. De följer samma kursplan och ämnen som Arkens bibelskola Jesus Helar och Upprättar, fast i en kortare och mer komprimerad form. Videoundervisning tolkas till ryska, de praktiserar den Inre bönen, flödesbön och får träning i förbönstjänst. Nu har vi fått härliga vittnesbörd om vad den helige Ande gjort i elevernas liv under några få månader.
HÄR kan du läsa dem!

Vi behöver fler som stödjer arbetet

Att starta bibelskola var ett stort trossteg för församlingen i Minsk. De hyr en lokal två extra kvällar i veckan och för att täcka alla omkostnader skulle vi behöva få in 3000 kronor per månad. Vill du vara med och utveckla helandetjänsten i Vitryssland? Alla gåvor, små och stora, är mycket välkomna. Det finns också möjlighet att bli månadsgivare och stödja arbetet i församlingen i Minsk regelbundet med en valfri summa.
Hör gärna av dig till oss via e-mail på mission@arken.org
Din gåva kan du sätta in på bankgiro nummer 549-7714, märk din inbetalning "Församlingen i Minsk". Tack för ditt stöd och dina förböner!

Grunderna
Israelbroschyr plugg