Show translate page
Banner

Internationell helandetjänst

Jesus Helar och Upprättar i Vitryssland

by Anita R Broome | feb 19, 2014
Förebedjarkursen och helandekonferensen i Vitryssland fick ett stort gensvar. Här kan du läsa många härliga vittnesbörd.

 

En helg då Guds kraft och kärlek verkade starkt i människors liv till helande och förvandling.

Förebedjarkurs

Före konferensen samlades mer än hundra förebedjare från olika församlingar till två kvällar av undervisning och träning i biblisk helandetjänst. Det var lätt att undervisa eftersom deltagarna satt med öppna hjärtan och villighet att lära sig mer. Undervisningen var mycket praktisk och den helige Andes nådegåvor i funktion, och flera av förebedjarna fick själva ta emot helande under kursens gång.

 

Helandekonferensen

Deltagarna kom från många olika städer och kyrkor i Vitryssland. Mötena var väldigt välbesökta och sammanlagt kom över 2000 personer till konferensens olika samlingar. Den stora möteshallen var fylld av människor med stora behov som längtade efter ett möte med Jesus. Guds kärlek och närvaro var märkbar från första stund och många grät när de blev berörda av den helige Ande. Linda Bergling delade många personliga vittnesbörd och inspirerande ord som berörde på djupet. Jesus helar på olika sätt, han rör vid människor, han lägger sina händer på dem, han talar ut ord av helande, helandet kommer när man förlåter och blir fri från syndens makt. Jesus kan och vill hela svåra minnen från det förflutna, mörkrets makter skall inte stjäla vår framtid p g a att vi sitter fast i det förflutna. Jesus kan lösa och befria och hela såren i vår vilja, våra tankar och vårt känsloliv. Gud vill ge tillbaka det som mörkrets makter har stulit från våra liv, renheten, frimodigheten, glädjen.

Den helige Ande verkade genom många kunskapens ord in i människors liv. Förebedjarna betjänade med handpåläggning och genom att gå ut i lokalen och förlösa Guds smörjelse.
På lördagen hölls flödesbön för nästan 300 personer. Den innehöll kort undervisning om förlåtelse och frihet från fruktan. Under förbönen fick många starka möten och upplevde Guds kärlek på djupet.
I det sista mötet blev alla betjänade i ”bönetunneln”, och fyllda av Guds kraft.

HÄR kan du läsa många härliga vittnesbörd från konferensen, både från dem som deltog som förebedjare och dem som var mötesbesökare. Det som går som en röd tråd genom dem alla är Guds kärlek, hur den flödar från himlen och fyller oss på ett sätt som binder oss samman i Kristi kropp. Så underbart att vi alla kan få vara kanaler för Guds kärlek!

Lovsång Vitryssland

 

Linda

 

Flödesbön

 

Förbön

 

Förbön helandekonferens

 

Bönekorgen fylls

 

Tidningen Helande Löv på ryska

 

 

 

 

Grunderna
Israelbroschyr plugg