Show translate page
Banner

Internationell helandetjänst

Internationella gäster tog emot helande

by Anita R Broomé | jul 24, 2012
Under sommarens Mirakelfestival besöktes Arken av ett trettiotal internationella gäster. Här kan du läsa deras härliga vittnesbörd!


Under Mirakelfestivalen den 13 - 22 juli hade Arken ett trettiotal internationella besökare från
bl a Israel, Vitryssland, Ryssland, Wisconsin USA och Kenya. För många var det den första kontakten med Arken. Redan från första dagen kände de sig hemma i gemenskapen med många andra syskon och här följer några härliga vittnesbörd från deras besök:
- Sedan jag kom hit har varje predikant som talat under hela konferensen rört mitt hjärta. Jag vill väldigt gärna komma tillbaka nästa år, säger pastor Richard Wasike från Kenya.
Jag kommer från Richminster Christian Foundation i Harambee och vi tror på upprättelse för ett sårat folk. Vi behöver helandetjänsten! Pastor Linda predikade om att hon varit i USA, hon hade ingenting och frågade Gud varför alla i USA var så välsignade och då kände jag igen mina egna tankar. Jag hade tänkt "varför välsignar du Sverige så mycket och vi har inget?". Men jag har blivit förvandlad under besöket här! Jag är inte densamme när jag återvänder till Kenya! Gud har gjort så mycket under tiden jag varit här. Om man inte får undervisning så kan man inte förstå - jag har fått mycket ny kunskap och nu åker jag tillbaka och jag vet att välsignelserna ska komma över oss i Kenya. Vi ska bygga vidare för Gud!- Jag upplevde Guds närvaro och har fått läkedom för sår i själen. Det har varit svårt för mig att förlåta oförätter men nu har jag fått hjälp och förlåtit, berättar Stella från Israel.

- Jag hade inga speciella förväntningar på konferensen eftersom jag inte visste något om församlingen Arken innan. Jag är glad att jag kunde vara med på konferensen och jag har kommit närmare Jesus. Jag har också blivit helad i ett trasigt knä, berättar Ella från Israel. Hon blev frälst i december 2011 och döptes i juni i år.Pastor Olga Levchenko från "Church of the Glory of God" i Minsk Vitryssland tillsammans med Ina Plotko och pastor Richard Wasike på pastorslunch.Gruppen från Minsk startade varje morgon med bön och lovsång.Gud gjorde mäktiga under genom förbönen.- Min tro har blivit starkare och nu kan jag se att Guds nådegåvor fortfarande fungerar. Jag har fått ett profetiskt tilltal som en bekräftelse och jag har tagit emot själens helande, berättar Stanislav från Israel.

- När jag kom var jag frusen som is på insidan, jag hade mycket människofruktan på grund av tidigare erfarenheter. Men nu när jag åker hem känner jag mig alldeles varm på insidan! Jag har fått möta Jesus ansikte mot ansikte! säger Galina från S:t Petersburg.


Grunderna
Israelbroschyr plugg