Show translate page
Banner

Internationell helandetjänst

Starka möten med Gud på Filippinerna

by Anita R Broomé | maj 16, 2012
Både pastorer, ledare och besökare blev mycket välsignade av att delta i Arkens konferenser på Filippinerna. Många kunde vittna om starka och förvandlande Gudsmöten och helandeunder. Nu sprider vi Arkens vision vidare genom att hjälpa till att bygga en ny bibelskola i Cebu tillsammans med pastor Edgar och Edna Bantigue.

Pastorskonferens
Över 1000 ledare och pastorer deltog i Christ Faith Fellowships årliga konferens i april där pastor Linda Bergling var huvudtalare.
- Det är verkligen viktigt att ledare får möta Guds helandekraft när de sen ska åka ut till sina öar och församlingar och kunna betjäna folket.
Mängder har vittnat om Guds ingripanden, både själens helande och kroppens helande, berättar pastor Linda Bergling.

Deltagare i helandekonf Filippinerna 2012


Pastor Linda undervisade bland annat på temat "Från vision till verklighet". Även om Gud frågar efter det lilla vi har i vår hand så rör sig visionen på ett högre och större plan. Pojken med fiskarna och brödet fick ge det han hade och Gud gjorde ett mirakel med det. När vi får en vision från Gud är det alltid till frälsning för människor och för att Gud skall bli stor och förhärligad. Församlingen är övernaturlig och skall leva av kraften från Gud, han är vår källa. Om vi ser människor som vår källa riskerar vi att bli både bittra och manipulativa. I en vision som Gud har gett finns det ord att be, sända och proklamera ut för att det som Gud vill ska bli synligt och verkligt. Pastor Linda undervisade om steg man kan ta för att förverkliga en vision. Undervisningen var konkret och mycket uppskattad!

Linda talar pastorskonferens Filippinerna april 2012

Helande och mirakel på Arkens helandekonferens
Många fick uppleva djupa möten med Jesus och överlag kände vi att nådegåvorna och Guds helandekraft var i starkare funktion än vi någonsin upplevt tidigare, säger pastor Linda. Det har betytt oerhört mycket att Gud berört människors liv, gett nytt hopp och kraft in i deras privata liv och in i deras tjänst. Vi har ännu inte sett frukten av allt det som hänt men vi är så tacksamma till Gud för allt han har gjort under de här dagarna!

Bönetunnel på pastorskonf Filippinerna 2012

Ett pastorspar som deltog i flödesbönen blev djupt berörda av Gud, kom fram gråtande och föll ner för hans ansikte. Pastorn som hade varit otrogen, bekände sin synd och blev befriad, bad om förlåtelse och paret försonades under glädjetårar. Det var mäktigt att se Gud verka i deras liv.

Linda ber f deltagare i helandekonferens Filippinerna 2012

Arkens vision planteras genom en ny bibelskola
Samarbetet med pastor Edgar och Edna Bantigue och organisationen CFF utvecklas och fördjupas för varje år. Under många år har de utbildat och tränat evangelister och pastorer som sen har sänts ut till olika delar av Filippinerna för att starta nya församlingar. Just nu står CFF inför utmaningen att bygga en ny bibelskola. Den kommer att ligga i direkt anslutning till den nybyggda kyrkan i Lapu Lapu.
De önskar nu ett ännu starkare samarbete med Arken för att få del av Arkens erfarenheter och utbildning inom förböns-, helandetjänst och själavård. I framtiden kommer lärare från Arken att åka ut och hålla kortare kurser inom dessa ämnen på deras bibelskola. Men det första steget är att vi hjälper dem att bygga. Vill du vara med och bidra?

Linda med Edgar o Edna ritningar bibelskola Filippinerna 2012

Edgar och Edna Bantigue visar ritningarna på den nya bibelskolan för pastor Linda Bergling

Ge en gåva
Vi vill samla in 100.000 SEK för att kunna stödja CFF i byggandet av sin nya bibelskola. Vi känner att det här är ett sätt för oss att få välsigna med det Gud gett oss och plantera Arkens vision så den kan sprida sig ut över hela Filippinerna.
Sätt in din gåva på Plusgirokonto 633 02 70 - 7 och märk inbetalningen "Bibelskola Filippinerna".
Tack för att du vill vara med och välsigna!

Grunderna
Israelbroschyr plugg