Show translate page
Banner

Internationell helandetjänst

Helandekonferens på Filippinerna våren 2012

by Anita Rikardsson Broomé | apr 18, 2012
Arkens helandetjänst har haft stor ingång bland Christ Faith Fellowships ledare och pastorer i olika delar av Filippinerna. I april 2012 är det åter dags för Arkens helandekonferens då pastor Linda Bergling kommer att undervisa och ett team av nationella förebedjare kommer att få träning och undervisning.

Arkens helandetjänst har mottagits med öppna armar och vidöppna hjärtan av Arkens sarbetspartners Edgar & Edna Bantigue, församlingsbyggare och ledare för Christ Faith Fellowship på Filippinerna. I april 2012 är pastor Linda Bergling åter inbjuden att tala på deras årliga pastorskonferens som brukar samla ett tusental ledare från hela landet.
Lasse Peterson kommer att undervisa en vecka på deras ungdomskonferens och ett team ungdomar från Arken finns där för att betjäna i förbön, leda lovsång, drama och dans.

Jesus helar och upprättar-konferens
Helgen därpå arrangerar Arken en “Jesus Helar och Upprättar”- konferens. Mer än 600 deltagare förväntas komma, människor från olika samhällsklasser, många fattiga och med stora behov av helande och befrielse. Det är en glädje och en förmån att få betjäna dem i undervisning och förbön och se den helige Ande förmedla helande och nytt liv! Före och under konferensen kommer teamet från Arken att undervisa och träna förebedjare i pastor Edgars församlingar.  

Vill du ge en gåva?
Vill du vara med och utveckla helandetjänsten på Filippinerna? Vill du vara med och bjuda konferensdeltagarna på mat och vatten? Då kan du ge en engångsgåva till Arkens missionskonto Plusgiro 633 02 70 - 7! Märk inbetalningen “Filippinerna 2012”.

Grunderna
Israelbroschyr plugg