Show translate page
Banner

Utmaning och inspiration

27 aug, 2013

En viktig helg för Sverige och en viktig helg för Församlingen Arken. 

LaDonna Osborns besök på Arken har gett avtryck. Hon har på ett rakt, och rättframt sätt delat evangelium. Med en djup uppenbarelse av Ordet har LaDonna på en enkelt och tydligt sätt  presenterat evangelium. Vad Jesus har gjort på korset, varför människor behöver bli frälsta och hur vi vinner folken och individen. Osborns är troligen den familj som sett flest mirakler i vår tid. Överallt där Jesus blir förkunnad och människor tror sker det helanden. Och Jesus helar inte bara i Afrika och Indonesien utan även i Sverige.

LaDonna Osborn

Att nå folken såväl som individen är en tydlig del av Församlingen Arkens vision. Det är även den ena delen av det vi kallar den dubbla strömmen där helande och upprättelse är den ena strömmen och evangelium till frälsning för varje människa är den andra strömmen. Båda behövs och flödar samman på ett starkt sätt.

LaDonna Osborn på Arken

Vi har fått utrustning att göra jobbet som Jesus kallat oss till – predika evangelium för hela skapelsen och göra alla folk till lärjungar.

LaDonna Osborn

LaDonna Osborn på Arken

Människor gensvarade genom att bli frälsta och för första gången göra Jesus till Herre och många har på nytt överlåtit sina liv till Jesus.