Show translate page
Banner

Sommarbibelskolan är ett underbart tillfälle att få livsviktig kunskap, uppleva glädje och gemenskap tillsammans med andra troende. 


Sommarbibelskolan börjar lördagen den 28 maj och avslutas torsdagen den 2 juni 2016. Undervisningen kommer att hjälpa dig att fördjupa din kärleksrelation med Jesus, få ett rikare böneliv och stärka din tro.


Förra året gick en grupp ivriga elever mellan 18 och 66 år på Arkens Sommarbibelskola. Det blev en härlig och intensiv vecka med smakprov från de olika huvudämnena på bibelskolan, djup undervisning i Guds Ord, erfarenhet av den helige Andes verk genom förbön och glädjefylld gemenskap. Den bästa semesterveckan helt enkelt!Här kommer några vittnesbörd från de som gick sommarbibelskolan 2015.

Varför du kom till sommarbibelskolan?

För att Herren ville att jag skulle gå på bibelskolan, för att få en djup glädje och att kunna hjälpa till när väckelsen kommer.


Vad gjorde Gud under sommarbibelskolan?

Han gav mig balsam för själen under sång i anden och gav mig profetiska ord. Han lärde mig mycket genom sitt ord genom lärarna och han gjorde mig glad. Nu har jag fått nyare och större insikt i Guds ord. Jag har fått andlig mat och nya fina vänner.


Varför du kom till sommarbibelskolan? 

Jag kom hit därför att Jesus visste vad mitt hjärta längtade efter. Jag har stort behov av kristen gemenskap, glädje, undervisning och uppmuntran.


Vad gjorde Gud under sommarbibelskolan?

Den Helige Ande gav välbehövlig vila och förnyad och stärkt tro! Gud öppnade upp på många plan inom mig och har gett mig livsviktig kunskap. Han mjukade upp mitt hjärta och jag fick åter igen förtröstan i Herren. Jag hittade tillbaka hem. Kursen var direkt avgörande. Jag vill leva med Jesus varje dag. Här fick jag nycklar till ett delvis låst hjärta.Eleverna och lärararna på Sommarbibelskolan 2015

Glädjefyllt undervisningspass på Sommarbibelskolan

Anmäl dig till info@arken.org