Show translate page
Banner

Ta vara på det Gud lagt i ditt hjärta

24 apr, 2012

Onsdag 7 september avslutades Helandedagar på Arken och Linda Bergling predikade på kvällsmötet om att ta vara på det Gud har lagt i vårt hjärta.

-Profetiska Ord från Gud är det han har tänkt för våra liv, sa hon, men vi behöver be in orden i våra hjärtan, för även om Gud har talat är det ingen automatik i att det blir så.
Gud väljer ofta det som ser omöjligt ut i det naturliga. Jag har en bön i mitt hjärta varje dag: ”Gud håll mitt hjärta berett”, sa Linda. Ibland får vi fantastiska profetiska ord, men våra hjärtan är inte beredda kanske på grund av otro och tvivel. Som Jesus gjorde, behöver vi också bereda våra hjärtan för att profetorden skall landa i hjärtat, tala ut orden och vänta på Guds tajming. Gud är så beredd, sa Linda, men är vi beredda? Vi vill bereda våra hjärtan för vi vill ta emot allt som himlen ger.

-Vi accepterar inte den gamla identiteten, vi vet vilka vi är och vart vi är på väg, proklamerade Linda. Vi är rättfärdighetens terebinter och vi skall vara med och bygga Guds rike i denna världen. Vi tar inte lätt på det Gud säger så vi behöver inte hela tiden något nytt från Honom. 

Hon bad för Helandedagsgästarna om att det som Gud lagt i deras hjärtan under Helandedagarna bevaras som guld i deras hjärtan. Det finns alltid något gott från Herren och varje dag kan vi vakna med förväntan påGuds godhet även om det krockar med det naturliga. För ingenting är omöjligt för Gud och det finns ingen sjukdom i denna världen som inte är besegrad, proklamerade Linda.

Linda flödade i bön om att varje hjärta skulle bli fyllt av Guds kärlek och att vi vidgar våra liv för Herren. Många gensvarade och kom fram till förbön för befrielse och helande. 

Läs vittnesbörd från Helandedagarna här.