Show translate page
Banner

Wow, vilken dag...

16 nov, 2010
Två grader plus och snöblandat regn – skulle inte tro det. Varför inte i stället 30 grader och en klarblå himmel. Det är i alla fall vad vi har haft hela dagen idag.

Att sitta och gunga på en båt på Genesarets sjö och meditera över hur Jesus kallade sina första lärjungar sitter inte helt fel en dag i november.


Att vara svensk och bara befinna sig i denna miljö och detta klimat i november är självklart exotiskt och underbart. Att dessutom ha tid till att dela Ordet och även samtalen om både djupa inre saker så väl som allmänna glädjeämnen är förstås en bonus som heter duga.
Som sagt så har vi varit i Galiléen idag också. Vi startade där igår och reste till Cesarea, Haifa och Nasaret för att slutligen hamna på hotell i Tiberias.

Idag har vi varit vid Jesus-båten och även själva tagit en båttur. Vi har även åkt till Kapernaum och sedan ända upp på Golan höjden där vi blickat ut över Syrien och Libanon.

Jesusbåten

Golanhöjden

Vi avslutade vår dag med ett härligt möte. Jag predikade en stund om hur vi genom att titta på jesu liv även kan finna vår egen kallelse i livet. En underbar avslutning på en underbar dag.


Peter Nordberg