Show translate page
Banner

Konferensen är över

14 nov, 2010

Efter ett par mycket intensiva dagar är nu vår helandekonferens i Telaviv över. Vi har fått vara med om något unikt och något som snarast känns som en början på något mer än en avslutning av något gammalt.

Lite bilder från konferensen.

På kvällen igår efter mötet gick Linda, jag och Avi för att dricka en kopp te tillsammans. Vi hade just avslutat det sista mötet. Linda hade som vanligt predikat suveränt och massor av människor hade sökt förbön. Vi hade också hunnit sjunga ”Vi gratulerar” för Avi på svenska eftersom hans 50 års dag firades av församlingen i det här mötet.

Födelsedagssång för Avi Mizrachi

Vi frågade Avi vad han tyckte om konferensen och han sade att han var mycket nöjd. Han hade pratat med en hel del av pastorerna och de sade att de var hemskt nöjda och kände att de verkligen fått en vila och en betjäning.

Nu ger vi oss ut på en ny resa runt om i det heliga landet. En bibel och profetresa som en av våra medarbetare vill kalla det. Det ska bli spännande att få följa med den här fina gruppen från olika skandinaviska länder och uppleva bibelns platser ”for real”. Vi ser fram emot många nya upplevelser för både kropp, själ och ande Men det får du höra med om en annan dag.

Peter Nordberg

* Avi Mizrachi är pastor i Adonai Roi, den messianska församling vi arrangerade konferensen med.