Show translate page
Banner

Personligt från Linda...

13 nov, 2010
I kväll avslutar jag min resa här i Israel. Har haft en samling för en stund sedan i konferenshallen i hotell Gilgal. Det är en förväntansfull skara som bestämde sig i våras för att resa till Israel. Flera av dem har tjänat som förebedjare i helandekonferensen under de första dagarna.

Jag berättade för dem hur uppdraget kom från Gud till oss i Arken. Orden ur Sakarja bok blev levande och tydliga. Gud skulle utgjuta en nådens och bönens Ande över landet. Inte ett straffens och fördömelsens Ande. I denna godhet och kärlek skulle de börja SE. Vad?. Jo messias Jesus konungarnas konung. I det ljuset skulle alla djupa behov bli synliga, längan efter helande skulle bli stor. Gud sade till oss: inspirera , uppmuntra och hjälp församlingarna i Israel att bygga upp biblisk helandetjänst.


Nära fyrtio pastorer från olika sammanhang deltog i pastorsmiddagen. Totalt 35 bar inbjudna gäster att bo på hotellet under konferensdagarna. Det var judiskmessianska pastorer och arabiska pastorer.


Många blev djupt berörda och vi fick flera vittnesbörd om djupa beröringar av Guds Ande.
Vi kände att kontaktnätet vidgades och även förtroendet för Arkens uppdrag stärktes.

I kväll har jag sista mötet. Pastor Avi fyller 50 år i dag. Vi kommer att fira honom med församlingen. Jag kommer att tala om hur Satan försöker kopiera Guds mirakelkraft för att få egen ära och bedra människor. Vi behöver den äkta varan: Guds kraft.


I morgon åker jag och Anita Björk hem till Sverige. Vi förbereder för utbildningsdagen Vårda Hela människan som är på fredag. Jag ser fram emot den dagen sedan länge.

Guds helandekraft även i vård och omsorg. Nordisk sjukvårdspersonal behöver bli frimodiga och stolta över evangelium.


Följ gärna vårt resesällskap via bloggen. De reser i morgon till Galileen och kommer att åka båt på Genesarets sjö. Vädret är så där svenskt somrigt och härligt, 25 grader varmt.
Linda.