Show translate page
Banner

Together

Together är en del av församlingen Arkens barn-  och familjearbete och riktar sig till alla 7-12 åringar. Vi har olika former av kreativa aktiviter och en samling med undervisning, lovsång och bön.

Kreativitet

På Together har vi kul. Tillsammans hittar vi kreativa uttryckssätt genom olika aktiviteter så som sport, pyssel, musik och bakning. Together ska vara en trygg plats där man kan vara sig själv och kanske också hitta sig själv. Vi har inte som mål att bli lika varandra utan att skapa en miljö där man vågar vara sig själv. En atmosfär där man vågar testa på och så småningom hitta sig själv och bli trygg i den Gud skapat en att vara. Målet är inte att det vi gör ska vara prefekt. Vi satsar helt enkelt på att ha kul.

Möta Gud TILLSAMMANS

För oss på Together är Jesus viktig. Vi pratar om Honom och med Honom (bön), vi undersöker vad Bibeln säger om olika saker och talar om hur man kan lever trygg och modigt som kristen i Sverige idag. På Together lär vi oss att vara stolta över att vara kristna. Vi oroar oss inte över om andra tycker att vi är annorlunda. Det ju klart vi är, på ett bra sätt!

Tid och plats

Vi träffas på onsdagkvällar kl 18-19.30 i Barnkyrkans lokaler.

Föräldrar är alltid välkomna att vara med.

Välkommen att vara med!