Show translate page
Banner

Med världen som arbetsfält

11 okt, 2017
...man går till sitt kontor på morgonen... Kollar mailen som kommit in: brev från Israel, brev från vår dotterförsamling i Minsk Vitryssland, rapport från resan till Indien, ett nyhetsbrev från Filippinerna m m.
Så är arbetet igång! Spännande, stort, intressant - vänner, trossyskon och samarbetspartners över hela världen som vi håller ständig kontakt med. Så är det att jobba en dag på missionsavdelningen.

Jag har just fått rapporter från Vitryssland och den konferens som vi deltog i för några veckor sen. Fantastiska positiva vittnesbörd om hur Gud mötte dem med sin kärlek och närvaro. Man blir så tacksam och glad!
Igår mailade jag några brev till kontakter i Israel. I början på december åker vi dit igen för att under tio dagar hålla möten, undervisa och bygga relationer.
Mina kollegor har nyss återvänt från ett besök på vårt utvecklingscenter i Kolkata Indien. Nu lägger vi upp planen för den närmaste framtiden, utvecklingen av kliniken m m.
Och så håller vi på att förbereda årets höjdpunkt för missionsarbetet - Faddergalakvällen den 28 oktober kl 18, och Missionssöndagen dagen därpå. Missa inte den helgen! Vi kommer att visa filmer och reportage från våra olika projekt. Tillsammans kan vi hjälpa många barn till en ny framtid. Var med du också!