Show translate page
Banner

Missionsresor, besök och undervisning

08 maj, 2017

Pastor Linda Bergling, Göran Zetterlund och teamet från Arken hade en intensiv och fin missionsresa i Nepal och Indien i månadsskiftet mars/april. De hann besöka många av våra projekt: pojkhemmet, flickhemmet, djurfarmen och byggprojektet i Katmandu; utvecklingscentret i Kolkata och våra barnhem i södra Indien i närheten av Coimbatore. Pastor Linda predikade för flera tusen i Bethel City Cathedral i Coimbatore och hade flera helandeseminarier för ledare och pastorer både i Nepal och Kolkata. Längtan bland ledare efter att få mera undervisning är stor och vi behöver planera för fortsatta besök i deras församlingar i norra Indien och i Nepal. Vi är så tacksamma för vårt långa samarbete och goda relation till Rev David Prakasam. Alla de projekt vi besökte under den här resan är en frukt av vårt samarbete. Vi gläds åt att han besöker Arken under sommarens Mirakelkonferens!

Under Själavårdsutbildningen och Jesus Helar och Upprättarkonferensen i slutet av april hade vi besök av pastor Olga från Arkens dotterförsamling i Minsk. Förutom all undervisning och träning hon fick delta i, planerade vi för våra besök i Minsk. I början på juni kommer de att ha några dagars Sommarbibelskola som blir ett "smakprov" för personer som vill gå deras ordinarie kvällsbibelskola som startar i oktober. I slutet av september kommer pastor Linda Bergling att vara talare i en större konferens i Minsk. Be gärna för alla förberedelser som pågår just nu!

Den 1 - 4 juni kommer vi att ha ett tvådagars seminarium i Israel i Biblisk helandetjänst då bl a Anita Björk skall undervisa.
Vi tar nu nya steg i utvecklingen av vår internationella helandetjänst, och det krävs en hel del arbete med förberedelse och översättning av material både i tryck och som CD och TV-program. Stöd oss gärna genom att ge en gåva till missionens bankgiro 549-7714, märk inbetalningen "Internat Helandetjänst".