Show translate page
Banner

En händelserik oktobermånad

26 okt, 2016
I början av oktober fick vi besök av Virgie Bok och hennes man, våra samarbetspartners på UMU-basen i Olongapo på Filippinerna. De visade en film om arbetet bland de f d prostituerade flickorna och vi fick höra hur Gud förvandlat mångas liv. Ett arbetet som är så viktigt att fortsätta stödja! 

Förra veckan hade vi besök av pastor Olga från vår dotterförsamling i Vitryssland. Hon kom tillsammans med tre medarbetare. De deltog i konferensen "Vision från himlen" och träffade Suzanne och Mario Babarczy, våra samarbetspartners från Guatemala. Under veckan hann våra vänner från Minsk delta i Helandedagar och undervisning. Vi spelade in några CD-skivor på ryska bl a en bibelords-CD och Inre bönen, och ett TV-program. Det är fantastiskt roligt att höra hur arbetet i Vitryssland utvecklas och växer och vi har fått många härliga vittnesbörd från bibelskolelever där.

Det var också en stor inspiration för oss att få träffa och prata med Mario och Suzanne om arbetet och fadderbarnen i Peten i Guatemalas djungel. Ett fantastiskt fint arbete som vi gärna vill utveckla och stödja ännu mer med flera faddrar.

Nu förbereder vi årets Faddergala - lördag den 5 november kl 18 är det dags! Vi ser fram emot en fin helg med missionsarbetet i fokus. Kom gärna till Arken eller titta på Faddergalan live på www.arken.org

HÄR kan du läsa mer om den.