Show translate page
Banner

Snart är det Mirakelkonferens och vi väntar på många gäster

06 jul, 2016

Så är det snart dags för sommarens höjdpunkt på Arken - Mirakelkonferensen!
Som vanligt får vi besök från olika länder, i år kommer en grupp på 15 personer från Vitryssland att vara med oss hela konferensen. Pastor Olga och hennes medarbetare från Minsk har med sig 8 före detta elever som gått kvällsbibelskola i Arkens dotterförsamling Church of The Glory of God. Vi har fått härliga vittnesbörd om hur Gud har förvandlat dem under skolåret och det ska bli spännande att få träffas och dela gemenskapen några dagar. För många är det deras första bekantskap med Sverige.
Vi får också besök av Kirsti och Spark Eastwood som bor och arbetar bland indianerna i Wisconsin. Kirsti är troget med och undervisar på helandedagar där, och hon har fått se hur Guds kraft har förvandlat människors liv.
Dessutom kommer det besök från St Petersburg, både nya vänner och sådana som besökt oss tidigare.

Missa inte torsdag eftermiddag!
Vi är tacksamma till Gud för att han gett oss kontakter över hela världen. På torsdag den 21/7 kl 14.00 kommer vi att ha ett lovprisningsmöte som vi kallar "Alla nationer prisar Jesus". Missa inte det! Det kommer att bli ett möte fyllt av glädje, dans, lovsång och tillbedjan på svenska, engelska och ryska, pastor Olga och teamet från Minsk kommer att dela sina vittnesbörd och genom videoinspelningar tar vi dig med på en rundtur till Arkens missionsprojekt i bl a Indien, Nepal och Israel.

Ombyggd och större Second hand shop
Under våren har det pågått ombyggnad av vår second hand shop och lagom till konferensen tar vi den nya delen i bruk. Passa på att komma och fynda hos oss! Alla intäkter går till våra missionsprojekt för att ge barnen i världen en bättre framtid.
Här kan du ta en titt på shopen och se våra öppettider.

Varmt välkommen till Arken vecka 29!!