Show translate page
Banner

Tillbaka från Israel, Nepal och Indien

15 dec, 2015

Nu är vi tillbaka på Arken igen. Pastor Linda med team var en vecka i Israel i månadsskiftet november/december och det var en jättefin resa. Göran Zetterlund kom hem från Indien i fredags.  Så nu är det mycket arbete att ta tag i.
I Israel möttes vi av öppenhet och kärlek av pastorer och församlingar. Vi hade fyra träffar med grupper av pastorer, olika nationaliteter, då Linda inspirerade till biblisk helandetjänst. Vi hade också tre helandemöten på kvällarna i Ashkelon, Arad och Beer Sheva. Många människor fick ett starkt möte med Gud och många blev helade i sina kroppar.

I Nepal har Göran varit med och lagt grundstenen till vårt nya center för flickor, Bethel Restoration Center. Nu samlar vi in ca 250 000 kronor för att så snart som möjligt kunna köpa byggmaterial och komma igång.

Grundstenen till flickhemmet i Katmandu

Han besökte också utvecklingscentret i Kolkata och planerade den sista etappen i bygget tillsammans med byggmästaren och arkitekten. Han tillbringade också tid med flickorna på centret, bland annat bakade de pepparkakor!

Pepparkaksbakning i Kolkata

Vill du vara med och förvandla flickornas framtid i Nepal och i Indien?
Ge då din julgåva till missionen i år och var med och bygg upp och utveckla dessa center som räddar flickorna till ett nytt liv! Använd bankgiro 549-7714, och kom ihåg att skriva vilket land du vill ge till.