Show translate page
Banner

Flera resor på gång och Julgåvokort

25 nov, 2015

Det har varit en fantastisk höst - speciellt Faddergalan i slutet av oktober var en härlig kväll och helg med satsning på missionen. Ryan Robertson som var vår gästartist under helgen fick vi en "hjärtekoppling" till, och som han sa i slutet av faddergalan så kommer han nog tillbaka till Arken - ganska snart!
I morgon kommer ett team att åka med pastor Linda till Israel för att under en vecka samla pastorer och ledare och dela våra hjärtan om helandetjänsten till Israel. Pastor Linda kommer att predika på fyra möten och vi ser fram emot vad Gud skall göra i människors liv. Det ska bli roligt att få återknyta kontakterna med vänner från Israel som var här under vår Mirakelkonferens i juli, få se deras arbete på nära håll. Flera av dem driver rehabiliteringscenter och har en kallelse till helandetjänst för de utsatta och nödlidande människorna.
Om någon vecka åker också Göran från missionsavdelningen för att besöka våra projekt i Nepal och Indien. Vi håller ju på att projektera för att bygga ett nytt flickhem i Katmandu tillsammans med Trosgnistan och nu skall Göran träffa Binod som är ledare för arbetet i Nepal och gå igenom mera detaljerna kring detta nya bygge. Göran skall också åka till vårt utvecklingscenter i Kolkata och gå igenom med arkitekten vad som behöver åtgärdas ytterligare efter höstens svåra monsunregn och översvämningar. Be gärna för oss och våra samarbetspartners när vi är på resande fot.
En liten påminnelse så här i julklappstider - ge gärna bort en Annorlunda julgåva, en gåva till något av våra projekt t ex en gris till djurfarmen i Nepal, eller skolböcker till barnen i Uganda. Sen kan du ge det fina kortet som ett gåvobevis och så får dina nära och kära vara med i utvecklingen av vårt missionsarbete. Vill du veta mer om "Annorlunda julgåva" är du välkommen att ringa oss på telefon 08-588 84020.

Annorlunda Julgåva 2015