Show translate page
Banner

Bibelskoleavslutning i Minsk och planer för sommaren

09 jun, 2015

Förra fredagen var det avslutning i bibelskolan i Minsk, i vår dotterförsamling Church of the Glory of God. Det var 22 glada elever som tog sin examen. Många av dem kunde vittna om hur deras relation till Jesus blivit levande och stark tack vare "Inre bönen" och hur undervisningen om rättfärdighet välsignat dem. Under fredagens avslutning kom många gäster som alla blev betjänade genom flödesbön. På lördagen hölls en "smakprovsdag" med undervisning och bönepraktik i biblisk helandetjänst. Ett trettiotal nya besökare kom från sexton olika församlingar i Vitryssland. Många blev djupt berörda av Gud under denna dag. Många har anmält att de vill fortsätta och gå bibelskolan till hösten och flera bokade in sig för att få individuella förbönssamtal.
Vill du stödja utvecklingen av bibelskolan och församlingen i Minsk går det bra att kontakta oss på mission@arken.org Ditt bidrag är väldigt välkommet!
Diplom till bibelskolelevr i Minsk 2015

Exeman bibelskolan i Minsk 2015

På lördagskvällen hölls en gemensam bön- och lovsångskväll i en sportarena i  centrala Minsk, där nästan 900 personer från alla evangeliska församlingar lovprisade Jesus med stor glädje! Något liknande har inte genomförts i Vitryssland på över tjugo år. Ett Guds mirakel!

Nu planerar vi för sommarens Mirakelkonferens. Vi kommer att få många internationella gäster bl a från Israel, Minsk, Kolahalvön och Wisconsin. Vi ber att de skall bli välsignade av sitt besök, att deras tro på Gud ska växa och att hans kraft skall beröra dem till ande, själ och kropp.