Show translate page
Banner

Mycket händer under våren

08 apr, 2015

Full aktivitet är det på missionsavdelningen just nu. Om några dagar åker pastor Linda och ett ungdomsteam på missionsresa till Filippinerna. Ungdomsteamet skall vara med på ungdomskonferens tillsammans med hundratals filippinska ungdomar och sen åka till Tacloban för att ha outreach och delta i open-air-meeting med pastor Linda på kvällen.

Pastor Linda har då redan varit i Tacloban några dagar och haft seminarium och helandekonferens för pastorer och ledare. Vi ber att Gud ska hela, trösta och upprätta mängder av människor som drabbades så hårt av tyfonen Yolanda för något år sen.
Samtidigt befinner sig Göran Zetterlund på vårt utvecklingscenter i Kolkata i Indien tillsammans med Hannah Graaf och Peter Karyd, för att se byggnationen av bland annat kliniken, träffa alla flickorna och planera den fortsatta utvecklingen. Göran
 åker sen vidare till Filippinerna.
Ungdomarna fortsätter till den lilla ön Dawahon för matutdelning, evangelisation och gatumöten. Pastor Linda predikar på CFF:s årliga pastorskonferens i Cebu för tusen pastorer. Därefter inviger hon en nyöppnad klinik på soptippen Lapu Lapu tillsammans med Magdalena Graaf, som genom sitt nätverk sponsrat byggandet av kliniken.

Nästa vecka kommer vår praktikant Anders hem från 5 månaders vistelse på djungelskolan i Guatemala Peten. Vi ber att hemresan skall gå bra och att han klarar omställningen från värmen till den svenska kyliga våren. Här hemma skall han nu ta hand om efterarbetet med många informationstillfällen i församlingen och på andra ställen.

Second hand shopen kommer att ha extra öppet i april och maj, oftast onsdag - fredag klockan 11-15, med start den 15/4. Du kan läsa mer i annonsering i lokaltidningen Mitt-i eller hålla ögonen öppna efter våra affischer och skyltar. Varmt välkommen att besöka vår shop på Arken!

Second hand shop 2015