Show translate page
Banner

Långväga deltagare på Själavårdskursen

09 feb, 2015
Fredag och lördag anordnade Arken en kurs i biblisk helandetjänst. Under hela kursen har vi haft gäster från Ryssland och Vitryssland. Tre vänner från en församling på Kolahalvön bilade i två dagar för att kunna komma hit och delta i kursen. De var trötta men oerhört glada och tacksamma över all undervisning och betjäning de fått, när de vände hemåt i söndags morse. Pastor Olga och medarbetare Ina från församlingen i Minsk deltog också i kursen. Det var dagar av vila, påfyllning och krafthämtning som var mycket välbehövliga för dem. Arbetet med församlingen och bibelskolan är intensivt men ger en fantastisk frukt i form av förvandlade liv.
Vi arbetar vidare med att översätta undervisningen till ryska, för vi ser att behoven är stora och Gud öppnar många dörrar och vägar så vi kan välsigna med Arkens helandetjänst.
Den här veckan fick jag också rapporter från våra ledare i Guatemala att Anders är en stor välsignelse genom sin praktik på djungelskolan. Nu har den nya skolterminen börjat, och han håller på med sina uppdrag att dokumentera barnens vardag i skolan och i hemmen. När han kommer hem vil vi dela med oss av allt han upplevt till er trogna faddrar och missionsstödjare. Det är tack vare er som det är möjligt att göra det vi gör ut över hela världen!