Show translate page
Banner

Nytt år - nya utmaningar

12 jan, 2015
Så ligger ett nytt år framför oss - vi är fulla av förväntan på vad Gud ska göra, och gläds över att han vill använda oss för att nå människor i olika delar av världen med hans kraft och kärlek.
Förra veckan träffades vi för att planera den kommande Indien-resan. Nu på onsdag åker Göran Zetterlund, Gunnhild Herstad och Lena Nordström till vårt center för flickor i Kolkata. Under några veckor kommer de att undervisa och betjäna föreståndarparet, flickorna och pastorer och ledare. Dels kommer de att anordna ett helandeseminarium, dels kommer de att börja den administrativa uppbyggnaden av kliniken. Lena kommer att hålla i grundläggande hälsoundervisning, första hjälpen m m. Dessutom är det mycket praktiskt arbete och en del inköp som behöver göras. Eftersom hösten har inneburit nybyggnation finns det mycket fönster att putsa och grovsopor att rensa bort. Alla flickorna kommer också att erbjudas ett eget förbönssamtal. Vi fortsätter insamlingen - utmaningen känns nästan större att få in de sista ca 300 000 kronorna är vad det gjorde när vi började. Men vi jobbar uthålligt vidare och tackar Gud för alla som vill bidra både ekonomiskt och med förbön för arbetet!
Vi har också fått rapporter från Kenya-teamet som kom hem i mitten av december. Gud gjorde många mirakler i människors liv under helandekonferensen! Deras vittnesbörd kommer snart upp på hemsidan.
Snart får vi besök från Minsk igen, pastor Olga och hennes medarbetare Ina kommer att delta i vår själavårdskurs som anordnas i början på februari.
Januari är en härlig månad för då kommer det mängder av rapporter och foton från våra samarbetspartners som berättar om året som gått, om hur barnen firat jul osv. Det är alltid lika spännande att få hör att Gud förvandlar liv genom vårt missionsarbete! Jag har en dröm att få göra ett flersidigt Missionsnytt i mars så att alla ni trogna givare och faddrar också ska kunna glädjas med oss över alla härliga rapporter från hela världen.