Show translate page
Banner

Novemberuppdatering

29 nov, 2014
Hösten har rusat iväg och i morgon är det första advent!
Hela oktober var det mycket förberedelse inför att vår första praktikant, Anders Tärnroth, skulle åka ut till djungelskolan i Guatemala. Efter en resa med lite äventyr befinner han sig nu på Rancho De los Niños i Peten. Vi fick hans första rapport nu i veckan. Han trivs jättefint och under två veckor kommer det att vara många latinamerikanska ungdomar på ranchen, så han får en rivstart in i den nya kulturen. Hans uppgifter just nu är att fotografera och videofilma. Han kommer att vara där tills i mitten av april nästa år.
I torsdags kväll anlände pastor Olga med medarbetare Ina från Minsk. De skall vara med oss på Jesus Helar och Upprättar konferensen i helgen, och på måndag skall vi ha en planeringsdag för det fortsatta arbetet i Minsk. I början av oktober startade de bibelskola med 28 elever, och nu skall vi planera inför vårens lektioner och seminarier.
Den 2 december åker Abeba Russom och ett team till Kenya. Det kommer att bli pastorsundervisning, helandeseminarium, öppna kvällsmöten och också undervisning om hälsovård och första hjälpen. Abeba kommer också att besöka familjerna som fått kor och höns, och göra en utvärdering av hur arbetet har utvecklats sedan Arkens första besök i Kenya för fyra år sen.
Snart är det dags för Julkonsert på Arken, den 14 december. I år kommer vi att samla in en gåva till våra fadderbarn, för att kunna ge dem ett riktigt härligt julfirande med Jesus i centrum. Arkens "barnfamilj" är stor och finns i Guatemala, Rwanda, Uganda, Indien, Filippinerna, Kambodja, Nepal, Mongoliet, Vitryssland och i St Petersburg i Ryssland. Vill du ge barnen en fin och nyttig julgåva kan du sätta in den på vårt Bankgiro 549-7714.

Julfirande Sharon Home Indien