Show translate page
Banner

Besök från Indien

15 sep, 2014

Det har varit en riktig rivstart på hösten. Under konferensen Vision från himlen sista helgen i augusti var pastor Olga från Minsk åter på besök, för att inspireras av visionen och för att vi tillsammans skulle planera för arbetet under det kommande året, bl a start av bibelskolan i Minsk.
Nu är vi i full gång med planeringen av årets Fadergala med Simon Ådahl, som kommer att bli en härlig missionshelg den 25-26 oktober.
Nu har vi haft pastor Israel Jebaraj från Sharon ministries i Chennai Indien på några dagars besök. Vi har samarbetat sedan 1990 då Arken lade grundstenen till barnhemmet Sharon Children Home. Vi stödjer idag ca 40 barn med gruppsponsring. Pastor Israel berättade härliga vittnesbörd på mötet igår eftermiddag, om hur barnens liv har blivit förvandlade genom detta hem. Han predikade med stor inspiration om att Jesus vill att vi ska ta oss över till andra sidan, han utmanar oss personligen och som församling att våga gå vidare, in i det övernaturliga livet med Gud, där vi får se Honom göra tecken och under, långt mer än vi kan tänka ut eller drömma om. Idag på förmiddagen hade vi ett planeringsmöte och under hösten kommer vi att kunna dela med oss mer information till våra sponsorer om vardagslivet för barnen i Chennai, hur de har mött Jesus och hur deras liv har förvandlats från mörker till ljus. Pastor Israel har lovat att sända videoklipp, bilder och vittnesbörd. Tack alla ni som stödjer vårt missionsarbete - det är så värdefullt!

Els-Marie och Göran tillsammans med pastor Israel från Chennai

Els-Marie Norberg, pastor Israel och Göran Zetterlund utanför Arken.