Show translate page
Banner

Förberedelser inför sommarkonferens

08 jul, 2014
Vi närmar oss sommarens höjdpunkt - vår Mirakelkonferens, och det är mycket som pågår på Arken just nu av förberedelser och planering.
På missionsavdelningen förbereder vi för att ta emot våra internationella gäster och samarbetspartners i missionen. De första som anländer är en grupp på 25 stycken från vår dotterförsamling i Minsk Vitryssland. De kommer redan på tisdag kväll nästa vecka, och kommer att stanna i två veckor. Flera i gruppen kommer hit för första gången bl a en grupp tonårskillar. Och så kommer några ledare och pastorer från andra församlingar i Vitryssland. Vi får också besök från St. Petersburg och Kirsti Eastwood kommer från Wisconsin. Några personer kommer så långväga ifrån som Kolahalvön i Ryssland, de har mött Arken genom våra utsända team. Vi ber och tror att de alla ska få en härlig konferens då de får ta emot mycket gott från Gud och bygga många nya relationer till trossyskon från hela världen.
Vi är också väldigt glada att våra kära samarbetspartners från Filippinerna, Edgar och Edna Bantigue, är talare i flera möten under Mirakelkonferensen. De lever ett spännande liv i tro på Jesus och har startat hundratals församlingar runtom på Filippinerna. Under våren 2015 (april) kommer vi igen att tillsammans med dem anordna en helandekonferens på Filippinerna. De har tagit Arkens vision till sitt hjärta och helandetjänsten utvecklas i deras bibelskola och i församlingarna.
     Förra veckan tog vi ett rejält tag i vår second hand shop och byggde om inredningen för att få in mer luft och ljus. Måste säga att det blev fantastiskt mycket bättre!!! Kom och fynda hos oss när du kommer på Mirakelkonferensen, vi har öppet hela veckan mellan mötena. Alla intäkter går till vårt missionsarbete. Det är ett härligt mål att jobba för - att ge barnen nytt framtidshopp!