Show translate page
Banner

Rivstart på nya året

20 jan, 2014
Redan har tre veckor gått på det nya året, veckor fulla av aktivitet och förberedelser. Ledardagarna den 12-13 januari gav oss alla massor av inspiration och nytändning, och tro på vad Gud kan uträtta genom oss när den helige Ande får verka i våra liv.
Det är flera resor på gång just nu: nästa helg åker Linda och medarbetare till Vitryssland och det är alltid lika spännande med förberedelserna .... ska vi hinna få visumen i tid? Numera är det lite krångligare än vanligt eftersom ambassaden inte längre finns i Stockholm utan vi måste skicka alla dokument till Riga. Men allt har löst sig! Vi ber att det ska bli en fantastisk resa där Gud får förvandla många människors liv.
Göran kommer att åka till Filippinerna i början på februari för att besöka våra tre projekt där, i Olongapo och i Cebu. Han kommer också att se hjälparbetet efter tyfonen och åka ut med den nya "missionsbåten" som vi just börjat sponsra för ö-mission. I slutet av februari åker jag (Anita) till Kolkata i Indien och där ska Göran och jag jobba med att skaffa inredning till utvecklingscentret och träffa våra samarbetspartners och planera den fortsatta utvecklingen. Det är verkligen spännande. Vi är så tacksamma för de goda kontakter Gud har gett oss.
Be gärna för våra missionsresor!
Den 8 januari flyttade vi tillbaka vår second hand shop till Arken, efter att ha varit tre månader i lokalerna på Coop. Stort tack till er alla som handlat hos oss och på så sätt stött arbetet bland barnen. Försäljningen gick bra, men förvaltaren vill nu på det nya året söka ny hyresgäst till lokalen.
Kom gärna och handla i vår shop på Arken, som har öppet vardagar 12-13, söndagar efter gudstjänsten kl 13 - 14, och i samband med våra konferenser.