Show translate page
Banner

Faddergalan närmar sig... och julen

02 dec, 2013

Vi har nyss avslutat en fantastisk helg då Jesus helat och upprättat många som besökte vår konferens. Tack Jesus för vad du gör i människors liv!
Tack också till er som handlat i vår second hand shop på Arken under helgen - alla intäkter går in i vårt missionsarbete och hjälper barnen att få en bättre framtid.

På missionsavdelningen är vi också tacksamma för alla som givit sina gåvor den sista tiden. Vi har tagit upp extra kollekt till tyfonens offer på Filippinerna och hittills kunnat skicka ut nästan 50 000 kronor! Helt fantastiskt! Vi förmedlar hjälpen via vår goda samarbetspartner Christ Faith Fellowship och pastor Edgar Bantigue, som har ett nätverk av hundratals församlingar på Filippinerna och snabbt kan nå fram med hjälpen.

Nu står vi mitt i förberedelserna för Faddergala i julens tecken. Det är mycket att planera, samordna och förbereda - men en stor glädje därför att vi vet att allt syftar till att ge barnen i vår värld framtidshopp och nytt liv! Vi kommer att ha besök av två av våra samarbetspartners - från Nepal och Uganda. Spännande att få höra dem berätta "live" om arbetet där.

På lördag em kl 15.00 öppnar vi vår Julmarknad. Där kommer det att finnas fina tyger från Indien, Arkens handstöpta ljuskronor och annat hantverk.

Till julmarknad 2013

Vårt lotteri har massor av fina vinster som sponsrats av olika företag i närområdet (Bro, Bålsta och Kungsängen), alltifrån resor, presentkort på mat till fribiljetter och presentpaket.

Lotterivinster 2013

Vi kommer också att ha ett helt bord med alternativa julklappar. Om du inte vet vad du ska ge bort och dina vänner och släktingar redan har allt - ge bort en "Annorlunda julgåva". Det kommer att finnas gåvokort för följande:
* inredning och färdigställande av utvecklingscentret i Kolkata
* skolböcker till barnen i Uganda
* humanitärhjälp till Filippinerna (efter tyfonen Haiyan)
* trädplantering i Guatemalas djungel
* utveckling och stöd till Sjöhamra HVB-hem
* gåvoprenumeration på "Lindas bästa/MissionsCD"
* gåva till Barnfonden

Varmt välkommen till Arken lördag den 7 december kl 15.00 Julmarknad och 
kl 18.00 Faddergala.
Och på söndag den 8 december har vi Missionssöndag kl 10.30, med missionslunch efteråt. Det blir indisk mat och härlig gemenskap.

Jag vill också inbjuda dig att komma och julhandla i vår second hand shop i Coop Forum-huset i Brunna Kungsängen. Du kan fynda massor av fina julklappar!
På torsdag den 5/12 på eftermiddagen kl 16.00 kommer Hannah Graaf att finnas på plats för att sälja en del av sina kläder.

Inredning second hand  2013

Shabby Chic