Show translate page
Banner

Höststart

04 sep, 2013
Nu är vi igång igen efter sommar och semester.
Vi har haft besök av pastor Olga från Minsk som var här under La Donna Osborns konferens i slutet av augusti. Under besöket hann Olga och missionsavdelningen planera en hel del för året som kommer bl a helandekonferens i januari.

Det har kommit in många härliga rapporter och vittnesbörd under sommaren från våra missionsprojekt. Just nu håller jag på och skriver nästa Missionsnytt som blir en 4-sidig tidning med ett helt uppslag från Afrika bl a om missionsresan till Uganda som vi var på i juni.

Vi har också kommit igång med planeringen av höstens Faddergala den 7 december, och vi är jätteglada för de fina artister som har tackat ja till att medverka. Vilka? Ja, det är fortfarande en liten hemlighet men det kommer snart information på hemsidan. Jag lovar - det kommer att bli en toppenhelg i julens tecken med mycket sång, missionslunch och julmarknad.

Just nu är vi inne i slutspurten för att färdigställa centret i Kolkata inför invigningen i början av november. Pastor Linda kommer att tala på ett två dagar långt pastorsseminarium, tillsammans med Dennis Ignatius. Vill du ge en gåva till invigningen och hjälpa oss färdigställa allt, kan du sätta in din gåva på
PG 90 01 93 - 4 "Lyft ett barn Kolkata".