Show translate page
Banner

Välkommen till second hand shopen och till missionsworkshop

13 jul, 2013

Nu är vår Mirakelkonferens i full gång - härligt sommarväder och en underbar  Gudsnärvaro i mötena! Passa på att komma hit under veckan!

Vår Second hand shop har öppet:
i morgon söndag kl 13-15 och 18-19.
Sedan är det öppet varje dag följande tider:
12.30 - 14.00, 16.30 - 19 och efter kvällsmötena ca kl 21.30 och cirka en halvtimme framåt.
Vi fyller på nya saker i shopen kontinuerligt så du har alltid möjlighet att göra fina fynd, just det som du har sökt efter och till en väldigt billig penning.
Alla intäkter går till Arkens missionsarbete, framför allt till vårt utvecklingscenter för flickor i Kolkata Indien.

Second hand shopen interiör

Missionsworkshop onsdag 17/7 kl 14.00
Välkommen till en spännande eftermiddag med fokus på Arkens internationella arbete. Gruppen från vår dotterförsamling "Church of the Glory of God" i Minsk Vitryssland kommer att berätta om sitt arbete i församlingen, där samma vision som på Arken arbetas ut genom helandedagar, förbönssamtal, retreater m m till människor i nöd. De visar också bilder från arbetet med våra fadderfamiljer och funktionshindrade barn. Teamet som nyss kommit hem från Uganda och Kenya visar film och berättar sina alldeles färska och inspirerande vittnesbörd från resan. Vår medarbetare Kirsti från indianreservatet i Wisconsin kommer också att berätta vilka spännande saker Herren gör genom helandetjänsten där.

Ugandateamet med Trudy

Team i Uganda 2013

En vitrysk eftermiddag i caféet
Efter workshopen kommer gruppen från Minsk att servera typisk vitrysk kvällsmat och i cafeterian kommer några ur teamet att sjunga och spela gitarr. Det finns naturligtvis tillfälle för dig som vill att bli fadder till ett handikappat barn eller att bli sponsor för arbetet i Vitryssland. Just nu har vi stort behov av att trycka Linda Berglings böcker på ryska för att bl a sprida dem till barnfamiljerna.