Show translate page
Banner

Vännerna från Minsk har anlänt

10 jul, 2013

Igår var vi på flygplatsen och hämtade en grupp från "Church of the glory of God", vår dotterförsamling i Minsk Vitryssland. Med i gruppen var också några personer från andra församlingar och detta är deras första kontakt med Sverige.
Gruppen stannar här i två veckor och dagarna kommer att innehålla avkoppling och semester, gemenskap, gemensamt praktiskt arbete och andlig påfyllnad och inspiration under vår Mirakelkonferens. Den börjar på fredag kväll 12/7 kl 19.

Minskgrupp 2013

Minskgrupp ankomst juli 2013

I morgon kommer de att hjälpa oss med en loppis utanför Coop Forum i Brunna kl 11-16. Alla intäkter från försäljningen går till arbetet i Minsk bl a till handikappade barn och deras familjer.

Välkommen till Missionsworkshop

På onsdag 17/7 kl 14.00 kommer gruppen från Mnsk att medverka i vår workshop, och berätta mer om arbetet i Vitryssland. Vi visar också film från resan i Uganda och teamet berättar om sina spännande upplevelser och om hur vi kan stötta barnen där till en ny framtid. Dessutom medverkar vår medarbetare Kirsti från indianreservatet i Wisconsin. Kom och delta - du kan också bli en som förvandlar barnens framtid från mörker till ljus!