Show translate page
Banner

En härlig helg och snart är det Mirakelkonferens

28 maj, 2013
Tack alla ni som handlade i vår second hand shop under Kvinnokonferensen! Det är härligt att se när någon hittar precis det som de letat efter länge, se att Gud hade förberett det och det bara låg och väntade på rätt person. Det kan vara kläder, skor eller en bok. Alla intäkter från helgen skickar vi nu vidare till flickhemmet i Kolkata - det känns riktigt bra!
Idag har vi börjat planera för sommarens stora händelse på Arken - Mirakelkonferensen. I år kommer vi som vanligt att ha en hel del internationella gäster bl a en grupp på ca 15 personer från Vitryssland och vår medarbetare Kirsti från indianreservatet i Wisconsin. Idag fick vi en härlig rapport från henne - de hade en helandedag för tio personer i lördags och alla hade fått möta Gud på ett starkt och personligt sätt.
Hela dagen idag har Jill, Mari och medarbetare återigen varit på loppisplatsen i Jakobsbergs Centrum. Strålande väder har det varit och många goda kontakter hoppas vi att de fått.
Just nu håller jag på att skriva juni-nyhetsbrevet till alla våra faddrar och sponsorer. Snart dimper det ner med goda nyheter från hela världen i din brevlåda.