Show translate page
Banner

Städning och flytt från lokalen på Coop

14 nov, 2012

Second hand shopen flyttar från Coop

I måndags (12 november) var det dags att packa ihop sakerna från vår tillfälliga Second hand lokal i Coop-huset och flytta tillbaka till Arken. Vi började tidigt på morgonen och höll på till halv åtta på kvällen.

Second hand flyttar från Coop

Under dagen var det många som kom och frågade "Vad ska det bli här?" - såna som inte hunnit besöka vår second hand shop. Så vi fick förklara att nu kan de komma till Arken och handla i stället.
Det var också flera som tyckte det var tråkigt att vi inte kunde vara kvar längre.
Det har varit oerhört positiv respons från våra kunder. Till och med idag var det folk som kom in och ville handla från våra nedpackade varor. Lite ledsamt är det förstås att flytta samtidigt som vi är jätteglada och tacksamma att vi fick möjligheten att låna lokalen en hel månad utan hyra. Det var dubbelt så länge som vi bad om från början. Och alla intäkter har gått oavkortat till utvecklingscentret i Kolkata. Det känns så bra att få vara med och hjälpa flickorna i Indien på det här praktiska sättet!
Nu gör vi i ordning vår second hand shop på Arken inför nästa konferens den 23-25 november. Vi har öppet fredag kväll 23/11, lördag 24/11 kl 12- 18 och söndag 25/11 kl 13- 15.