Show translate page
Banner

En härlig lördag på Mirakelkonferensen

27 jul, 2014

Lördagsmorgonen började med bön för Sverige ledd av Curt Johansson från Trosgnistan. Han predikade på fredagseftermiddagen om att Guds väckelse-eld är över Sverige och att vi är bärare av elden. Han uppmanade oss att inte tappa kursen. Det blir som Gud har tänkt sig. På lördagsförmiddagen predikade Curt igen för en stor entusiastisk skara konferensdeltagare.

Roger Larsson deltog i slutet av mötet. Krukan, med olja för att be för sjuka, som Roger kommit med till Arken tidigare bars fram och profetiska tilltal kom.

Efter lunch var det Gunnar Berglings tur att predika om betydelsen av att få sanningen uppenbarad för sig om vem man är i Jesus Kristus. Då kan man stå stadigt i tron oavsett vad som händer i ens liv.

Barnen hade en härlig festkväll med Kids Action Night speciellt för dem. Den innehöll tävlingar, pyssel, lek i hoppborgen och mycket gott fika. 

På kvällen var det dags för Peter Ljunggren att dela med sig av en av sina Guds pärlor som han uttryckte det. Han predikade starkt om att Jesus har tagit bort vår synd, vi är fria. Så lev i den friheten och glöm det som varit.

Om du vill beställa något av konferensens möten så ring vårt förlag Boklövet tel 588 840 50 eller maila till forlag@arken.org