Show translate page
Banner

Onsdagen på Mirakelkonferensen innehöll tre härliga möten

24 jul, 2014

 

På morgonen onsdagen den 23 juli predikade Gunnar Bergling om att vi ska veta vad vi har fått från Gud genom den helige Ande. Gud vill att vi ska veta att vi är hans barn, att vi har en plats i Guds rike och att han har ett uppdrag för oss.

På torsdagsmorgonen fortsatte pastor Gunnar att predika om vårt ansvar för skapelsen genom att vi är skapade till Guds avbild och satta att förvalta jorden.

Hela Mirakelkonferensen har haft underbar och stark lovsång vid varje möte.

På onsdagseftermiddagen var det dags för ett speciellt lovsångsmöte som hette "Alla nationer prisar Jesus." Göran Zetterlund och Anita R Broomé från Arkens missionsavdelning höll i mötet.

Våra samarbetspartners i Filippinerna Edgar och Edna Bantigue var med. Med var också Kirsti Eastwood vår missionär bland indianerna i Wisconsin och en stor grupp av medlemmarna från Church of Glory of God från Minsk, Vitryssland.

 

Lovsångsdansare visade ett drama som de förberett och som blev mycket uppskattat.

På kvällen var det dags igen för Jens Garnfeldt som höll en skarp predikan om att inte stänga dörren för Jesus som kommer med Guds härlighet. Han menar att vi är i den bästa tid som Sverige nånsin varit i och om vi bara förstod det skulle vi jubla. Han predikade om betydelsen av att som kristen vara hungrig efter det Gud vill ge. Gud vill ge oss vad vårt hjärta begär.