Show translate page
Banner

Mycket lovsång och bön under lördagen på Mirakelkonferensen

20 jul, 2014

Lördag förmiddag var det åter dags för att lyssna på Jonathan Conrathe som undervisade om vårt beroende av den helige Ande för att kunna tjäna Gud. Deltagarna fick träna praktiskt på att flöda i Andens nådegåvor som kunskapens ord och visdomens ord.

På eftermiddagen var det två workshops en om ekonomi och en om lovsång. Samtidigt pågick flödesbön i stora salen med Anita Björk som ledare och Arkens förebedjare från helandecentret. De bad för ett hundratal deltagare som satt avslappnade i salen och tog emot från Gud, helande för själ och kropp och många goda ord om tryggheten vi har i Jesus.

Utomhus finns det möjlighet att fika och umgås under konferensen. På lördagkvällen intervjuade Peter Nordberg Jonathan Conrathe om hur det är att vara evangelist och Jonathan berättade också att han är gift och har tre söner.

19.00 var det dags för kvällsmöte med Jonthan Conrathe. Förväntan var stor att Gud skulle göra mirakler i människors liv.

Det var ett möte med mycket lovsång och en stark längtan efter att få möta Jesus i tillbedjan.

Jonathan fortsatte när han kom upp på scenen med att lovsjunga och be.

 

Den helige Ande flödade genom Jonathan ut till människor med kunskapens ord till människor i mötet. Det gällde många olika behov såsom problem med hörsel, ögon och ben.

Jonathan avslutade med att själv sätta sig vid pianot och leda oss i lovsång.