Show translate page
Banner

Jesus visade att han verkligen älskar mig

24 mar, 2014

Vittnesbörd från helandedagarna i mars 2014

När jag kom till helandedagarna behövde jag befrielse från fruktan, förkastelse och sår i själen. I flödesstunden befriade Jesus mig från det, och gav mig djupt helande och befrielse från slaveri med mera. Förbönssamtalen var underbara. Jesus visade mig att han älskar mig. Han bekräftade mig och helade mig från djupa sår från barndomen. I uppfyllselsedelen blev jag djupt berörd och fylld med Jesus underbara kärlek. Jag fick profetiska ord av bekräftelse, tröst och bekräftat ord som jag tidigare fått. Jag ser fram emot att se hur det Gud har gjort för mig ska visa sig i vardagen!

När jag kom var på väg att bli utbränd. Jag kände mig tom, ledsen och besviken. På flödesstunden på måndagen och tisdagen gjorde Gud en djupoperation. I förbönssamtalen fick jag tömma ut all förtvivlan, sorg och sånt, och kände hur allt lyftes bort av den helige Ande. Jag såg i nästa samtal en ljus framtid, fylld av glädje. I uppfyllelsedelen på onsdagen fick jag glädje, styrka och bekräftelse på en massa områden. Nu efteråt känner jag mig lätt och lycklig över hur väl Gud känner mig och att han har tagit bort min sorg och gett mig allt nytt. Jag vet att inget är sig likt nu efter helandedagarna.

Jag behövde få befrielse från depression och människofruktan när jag kom till helandedagarna. I flödesstunden förberedde Gud mig på att ta emot helande genom att visa den stora kärlek han har för mig. I förbönssamtalen mötte Gud mina behov och helade mig på djupet. Jag kände hur strömmar av liv strömmade genom mig. I uppfyllelsedelen satte Jesus mig fri att tjäna honom, att vara nära honom. Han bejakade min innersta längtan. I den profetiska bönen fick jag bekräftat vad jag har längtat efter. Jag känner mig styrkt och utrustad. Nu efteråt är jag fylld av hopp och glädje och jag känner starkt att jag vilar i Guds armar.

När jag kom till helandedagarna upplevde jag det som att jag hade kommit till slutstationen och att alla dörrar hade stängts. I flödesstunden gick Jesus in i djupet av mitt inre och drog upp lögn och skador. Jag grät och fick mycket läkedom. Jag upplevde en enorm kärlek och trygghet. Jesus helade mitt inre i förbönssamtalen, och befriade mig från lögn-tankar. Gudsnärvaron var otrolig. I flödesstunden slappnade jag av, och stressen i musklerna släppte! I den profetiska bönen fick jag kraftfulla ord av sanning. Jag börjar återfå tro att Herren kan lösa det omöjliga så att det blir till något bra. Den stora skillnaden jag upplever nu efteråt är att jag känner Guds frid och hans omsorg igen, och jag känner att hans Ande omsluter mig. Jag har fått nytt hopp nu!